Frem til den 31. december kan SLF-medlemmerne i Spar Bonde-netværket opnå rabat på at få foretaget et el-tjek, som oftest resulterer i udsigten til at kunne spare på strømregningen.

De landmænd, som er med i Spar Bonde-netværket, og som er medlemmer af SLF, har nu muligheden for at få klarlagt, om der er penge at spare på strømregningen.

SLF lancerede tidligere i år et tilbud om at foretage el-tjek, hvor landmanden får eksakt kendskab til den pris, der konkret betales for el.

Nu tilbydes Spar Bonde-medlemmerne ti procent rabat på en sådan analyse. Dermed bliver der skabt klarhed omkring mulighederne for at opnå besparelser ved at forhandle eller skifte.

– Gennem de analyser, vi har foretaget, ser vi desværre stadigvæk, at mange betaler for meget for deres el. Den gennemsnitlige opnåelige besparelse, som vi har regnet os frem til, ligger på omkring 7.500 kroner årligt, fortæller Pieter Jans, digital udvikler hos SLF.

Udover økonomien giver el-tjekket desuden et godt overblik over el-forbruget, og analysen giver også en forklaring på prissammensætningen.

Tilbuddet om ti procent-rabatordningen på el-tjekket kører frem til den 31. december 2021.

 

Peter Iversen Hansen

Regnskabskonsulent